וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הניה: ברגותי ברשימת האסירים

16.4.2007 / 16:09

זאת בניגוד לדברי סגנו לפיהם ברגותי לא כלול ברשימת האסירים בעסקת שליט. אלפים השתתפו בעצרת למען שחרור האסירים הפלסטינים בה נאם הניה

מול משרדי הצלב האדם בעיר עזה הפגינו אלפי בני אדם למען שחרור האסירים הפלסטינים. ההפגנה היא חלק ממסע העלאת התודעה הפלסטינית לבעיית האסירים, לקראת יום האסיר הפלסטיני שיתקיים מחר. בהפגנה לקחו חלק משפחות פלסטיניות רבות שיקיריהם כלואים בבתי הסוהר בישראל.

בגלי צה"ל דווח, כי בעצרת נאמו נציגי האסירים וגם ראש הממשלה הפלסטיני [[איסמעיל הניה]]. לדבריו, ברשימת האסירים שהעביר חמאס לישראל לעסקת חילופי השבויים עם ישראל "נמצאים כל האנשים שלנו מכל הפלגים". הניה ציין שבכיר פתח [[מרואן ברגותי]] נמצא ביניהם.

דבריו של הניה סותרים את אלו של עוזרו, עזאם אל-אחמד ,מיום שבת האחרון. אל-אחמד טען אז, כי ברגותי אינו כלול ברשימת האסירים שהעבירו חוטפיו של גלעד שליט לישראל.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully