אתמול (חמישי) היה אחד הימים החמים בשנה, כאשר הטמפרטורות באילת הגיעו לשיא של 45 מעלות. בכל הארץ שרר עומס חום כבד מהרגיל לעונה, ואזרחי ישראל נאלצו להסתתר בצל עם מזגנים, ולהתמודד עם תקלות באספקת החשמל.
כיאה ליום חם שכזה, יזם השף במלון קלאב הוטל הכנת חביתות וביצי עין לאורחים, בשמש היוקדת וללא שום אמצעי בישול חשמליים. תוך כארבע דקות הצליח השף וצוות עוזריו לטגן בשמש האילתית את ביצי העין והחביתות. לא מעט חובבי קולינריה, טוענים במלון, מוצאים כי טעמן של ביצים משובח יותר לאחר שבושלו באופן הזה.
עוד על עומס החום
לפני שנה בדיוק: עומס חום וחשש להפסקות חשמל
הדרך השפויה להתמודד עם החום
(עדכון ראשון: 19:35)