וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

זו הסיבה שיש מחסור פרוט רול אפס: הממתק שהפך לקינוח גאוני שמושלם לקיץ

עודכן לאחרונה: 21.9.2023 / 11:32

הכל התחיל בבחורה שהעלתה לרשת סרטון שבו היא חשפה כיצד היא מכינה ממתק מפנק קיצי עם גלידה ומוסיפה לו "קראנציות" מפתיעה. צפו בסרטונים שהחלו את הבלאגן שהגיע גם לישראל, גרם למחסור ולעליית מחירים - וגם לשיטה ביתית לייצור שלהם

ככה מכינים את הלהיט של הקיץ - גלידה בתוך פרוט רול אפ/PROJECTCANDYOFFICIAL

הפרוט רול אפס הוא ממתק שהיה פופולארי בשנות ה-90 ודי נעלם, אבל כעת הוא חוזר לאופנה תודות לטיקטק והפך ללהיט כל כף גדול עד שבישראל מדווחים על חוסר קריטי שלו בחנויות, על מחירים שמרקיעים ועל שוק שחור לרכישתו.

Fruit Roll-Ups הוא מותג ממתקים שהופיע לראשונה בחנויות ברחבי אמריקה ב-1983. זהו חטיף שטוח, על בסיס פקטין, בטעם סיננטי של פירות שמגולגל לשפופרת, פרוש על יריעת צלופן כדי למנוע מהמוצר להידבק לעצמו. למעשה זוהי הגרסה המתועשת ללדר המוכר לנו.

אז מה קרה שהוא שוב חזר לתודעה והפך ללהיט הגדול של התקופה, כמו שהיה עם הקארנץ' פיסטוק בשנה שעברה?

הכול התחיל בבחורה שהעלתה לרשת סרטון שבו היא חשפה כיצד היא מכינה חטיף גלידה מפרוט רול אפס. הסרטון, שצבר עשרות מיליוני צפיות, מתחיל בכך שהיא מוציאה מהמקפיא גלידת מנגו (כשהיא ממליצה לכל אחד לבחור את הטעם מועדף עליו), לאחר מכן, היא פותחת פרוט רול אפס בטעם תות ומכניסה פנימה את הגלידה, עוטפת היטב ונוגסת.

והיתר - היסטוריה והיסטריה.

צפו בסרטונים

הצופים של הסרטון התלהבו במיוחד מה"קראנצ'יות" של חטיף הגלידה הזה משום שהפרוט רול מאפ ידוע בכך שהוא מתקפל בקלות, אבל היא למעשה גילתה כיצד הגלידה הקפואה מקנה לו קשיחות ומוסיפה לו קראנצ'יות נעימה לפה.

"אני אוהבת את השילוב של המנגו והתות", התמוגגה הבחורה בסרטון. "לא ציפיתי לכך שהוא יהיה קראנצ'י! תודה! זה פשוט וואו", התמוגגה אחת העוקבות שלה. "איך העברתי את כל הילדות שלי מבלי לדעת שהחטיף הזה כל כך טעים במרקם הקפוא הזה" הגיבה צופה נוספת.

וגם בישראל

כמובן שגם גולשים ישראלים מיהרו לנסות את הלהיט הויראלי ונדהמו מהתוצאה המרעננת. למעשה - ההצלחה הייתה כל כך גדולה עד שמלאי הרול אפס בחנויות נגמר והמחירים עלו

המלאי נגמר בחנויות!

והמחיר עולה

אין לכם רול אפ? ככה תכינו בבית

בשל המחסור בפרוט רולאפס מצאנו ישראלים שהחליטו להכין אותו בעצמם - על ידי המסה של נחשי גומי במיקרוגל או בטוסטר (כשהם עטופים בנייר אפייה), השטחה של העיסה שיוצאת והפקה למשך רבע שעה.

אנחנו לא מתחייבים על התוצאה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully